Nude Productionsin blogin henkilökuvateeman avaa itseoikeutetusti suomalaisen aikuisviihdetaiteen kirkkaimpaan kärkeen kuuluva Irina Tundra – strippari, glamour-malli ja PR-tyttö. Omien sanojensa mukaan yliopistosta tuleva ja maailmalle matkaava itsevarma nainen on työskennellyt alalla seitsemän vuotta, ja on nyttemmin niittänyt mainetta aina ulkomaita myöten. Tatuoitu seireeni oli juuri palannut road-tripiltä kuvauksista, kun haastattelu toteutettiin. Haastattelussa käsitellään asioita aina urasta ja ammatillisuudesta korkokenkien rooliin naisen esiintymisissä. Lue ja ihastu!

 

dn0a2658_netti  

 

KUKA HÄN ON

Omien sanojensa mukaan räväkkä, hassutteleva ja täsmällinen Irina Tundra ammensi aikoinaan uravalintansa omien intressiensä pohjalle. Nainen kertoo aina ihailleensa näyttäviä, isorintaisia naisia. Tämä näkyi jo lapsuudessa ja varhaisnuoruudessa, kun Tundran ihailun kohteina olivat mm. Janine Lindemulder (skedepunkkia kuuntelevat tunnistavat naisen mm. Blink-182:n levyn kannesta), Pamela Anderson sekä Lara Croft.

”Luulen, että ensimmäinen oikea ajatus aikuisviihdealalle aikomisesta lähti siitä, kun otin ensimmäiset silikonini. Tuli sellainen tunne, että halusin näyttää ne” Irina nauraa. Tämän myötä hän aloitti mallina miestenlehdissä, jonka myötävirrassa alan ihmiset tulivat tutuksi. Aina tanssimisesta ja esiintymisestä pitänyt Irina ajautui valokuvista sittemmin myös stripteaseen.

Vaikka naisella on hyppysissään taito ja ammatillisuus mitä erilaisempiin edustus- ja viihdetilaisuuksiin, hän suhtautuu kaikkiin samanlaisella innolla.

”Minusta kaikki työtehtäväni ovat mielekkäitä. Alussa kokeilin vähän kaikkea – ei voi tietää pitääkö siitä tai onko minusta siihen vai ei, ellei ensin kokeile. Ajan mittaan jätin pois sellaiset tehtävät, jotka eivät tuntuneet mieluisilta. Tämän jälkeen erikoistuin niihin juttuihin, mitä nyt teen” Irina kertoo. ”Minulle on aina ollut tärkeää, että töissä on hauskaa ja että töihin lähtöä odottaa innolla. Jos jokin tuntuu pakkopullalta tai huomaan, että stressaan jotain tulevaa toimeksiantoa, tiedän, että silloin se ei ole minun juttuni”.

Omina vahvuuksinaan Irina pitää rohkeutta ja rentoutta. ”Asiakkaani ovat viihteellä, he eivät halua kohdata tiukkapipoa tai diivaa. En näe itseäni illan tähtenä, keikallani biletän yleisön kanssa”.

Vaikka Irina on saanut huomiota osakseen myös Suomen rajojen ulkopuolella, nainen suhtautuu asiaan maanläheisesti. Hän kertoo omanneensa alusta asti asenteen, että homma tehdään kunnolla eikä vain rahan vuoksi; kyseessä on ura, eikä vain työ. Irina myöntää, että mukana on ollut myös tuuria. ”Aloitin aikana, jolloin eroottisille esityksille oli enemmän kysyntää, kuin mitä tänä päivänä. Näin esitykseni ovat jääneet useammalle ihmiselle mieleen”.

Irina luonnehtii myös erääksi menestyksensä salaisuudeksi johdonmukaisuuttaan, josta myös suuri yleisö on päässyt nauttimaan. Seitsemän vuotta tautotta jatkuneen päätoimisen uran aikana myös nettisivut ovat olleet aina auki, uusia ja tuoreita kuvia tulee tiuhaan tahtiin ja nainen itse kehittää ja uudistaa itseään koko ajan.

 

dn0a2730_netti

 

MITÄ HÄN TEKEE

Inspiraatio Irinan esityksiin tulee hänen mukaansa musiikista. Uutta löylyä haetaan mm. tiiviisti seurattujen artistien uusimmilta levyiltä sekä YouTuben sekalaisilta soittolistoilta, joilta voi löytyä ennestään tuntemattomia aarteita. Inspiraatio show-biisiksi voi tulla jo ensimmäisellä kuuntelukerralla.

”Kun kuuntelen uusia levyjä läpi, joidenkin kappaleiden kohdalla iskee sellainen fiilis, että hei, tää on hyvä show-biisi tai tähän sopisi tällainen show. Sitten vain liikun, niin kuin musiikki saa minut liikkumaan, ja hion show’t kokonaisuuksiksi”.

Irinalle yleisön nautinto esityksestä on tärkeää. ”Olen aina innoissani pääsemään lavalle. Minua ei jännitä eikä pelota, vaan haluan vain lavalle näyttämään, mitä olen taas kehittänyt. Minulle ei ole tärkeintä kiihottaa, vaan viihdyttää. On mahtavaa, jos onnistuu yllättämään yleisönsä tai ihan vain saada ihmiset hymyilemään”.

Sen lisäksi, että Irina tarjoaa visuaalisia nautintoja ja hyvää meininkiä livenä, Irina Tundran nettisivuilta löytyy myös nettikauppa, josta on ostettavissa erinäisiä fanituotteita. Seasta löytyy tosifaneille myös melkoisia aarteita; kaupassa on myynnissä mm. naisen käytettyjä pikkuhousuja. Mitäs tämä on?

”Nettikaupassani pikkuhousut ovat ehdottomasti kysytyin tuote, mutta Suomi on pieni maa. Muuta vaatetta tai omaisuutta ei kovasti kysellä ja suurin osa muista tuotteista tilataan ulkomaille. Suomalaiset eivät ehkä ole vielä keksineet tuota jujua artistien vaatekappaleitten omistamisessa…”.

Aikuisviihdealan esiintyjät saavat usein kuulla monenlaisia toiveita toteuttavaksi yleisöltään. Vaikka Irina on varmasti monelle päiväunien kuningatar ja fantasioiden kohde, asettaa hän työssään kuitenkin rajoja, mikä lisää ammatilliseen otteeseen ryhtiä. Hän esimerkiksi kieltäytyy lähtemästä hotellihuoneeseen tai kotiin esiintymään yksittäisille henkilöille. Yleisön minimikokona hänellä on viisi henkilöä.

”Lisäksi pussaaminen, nuoleminen ja intiimialueisiin koskeminen on kiellettyä. Kuvissa minulla on rajana, etten koske sukuelimiin enkä käytä leluja. Show’ssanikaan en työnnä mitään sisääni”.

Erilaiset fetissit ovat nostaneet päätään seksuaalikulttuurin ja aikuisviihdetaiteen saralla. Mitä tulee Irinan esiintymiseen, äärimmäisillä fetisseillä on kuitenkin paikkansa muualla.

”Erilaiset fetissit ovat aina tapauskohtainen asia. Minulta pyydetään välillä esimerkiksi jonkun tietynlaisen videon tekemistä. Fetissejä on yhtä monta kuin maailmassa ihmisiä, niin en voi mitenkään määrittää mitään kaiken kattavaa rajaa. Mihinkään eritejuttuihin en lähde; en suostu mihinkään, mikä sisältää mitään pissa-, kakka-, kuukautis-, veri- tai oksennusjuttuja”.

Fetissien kentällä (tai sellaiseen vedoten) Irina on saanut jopa rikolliseen toimintaan yllyttäviä pyyntöjä, joista hän kieltäytyy. ”Kerran minulta pyydettiin turmelemaan auto ja kuvaamaan toiminta videoille, tämä kerrottiin asiaa pyytäneen henkilön fetissiksi. Jos tämä taho oli vienyt asian poliisille, ei nimimerkeillä käyty sähköpostikeskustelu olisi paljon pelastanut”.

Irinan kuvia katsoessa pisteenä iin päälle naisen jaloissa koreilevat useimmiten mitä upeimmat korkokengät. Allekirjoittanut kun pitää korkokengistä, en malttanut olla kysymättä niiden roolista Irinan esiintymisissä. Irina myöntää, että korkokenkäkokoelma on lähtenyt hieman käsistä, mutta perustelee niiden tärkeän roolin hyvin.

”Laukuista en niin välitä, mutta kengät ovat se minun juttuni. Vaatteita osaan tehdä itse, joten ne eivät ole minusta niin erikoisia. Kenkiä sitä vastoin en osaa valmistaa, joten arvostan niitä siksi enemmän. Strippari riisuu hyvin pitkälti kaiken, mutta kengät jäävät jalkaan ja voivat siksi olla tärkeäkin osa esitystä. Kengät voivat olla se elementti, joka muistuttaa yleisöä esityksen teemasta, silloinkin kun kakki muu vaatetus ja rekvisiitta on riisuttu. Asuun tai lavastukseen täydellisesti sopivat kengät tuovat sen pienen lisän, joka todistaa, että esitykseen on nähty vaivaa yksityiskohtia myöten.” nainen kertoo.

”Olen aina ollut vähän materialisti. Kengät ovat samalla sekä koriste- että käyttöesineitä – sekä visuaalinen että fyysinen nautinto. Siihen voi työntää ruumiinosan ja olla yhtä sen kanssa. Ehkä siksi miehet tykkäävät niin paljon pillusta…”

Irinalle on kuitenkin noussut yksi kenkäpari ylitse muiden. Tälle parille hänellä onkin jo haaveissa kunniaa tekevä suunnitelma. ”Kengät ovat karmeassa kunnossa, mutta en halua esiintyessäni varoa kenkiä, vaan vetää täysillä. Unelmani on lopuksi viedä nämä kengät show-tyttö Lola Montezin haudalle New Yorkiin, jonne ihmiset ovat välillä tuoneet tanssikenkiä”.

 

dn0a2643_netti

 

LITAN ERIKOISET

Yksin, kaksin vai kimpassa? ”Yksin.”

Naisen, miehen vai molempien kanssa? ”Miehen.”

Puhutko rumia? ”En.”

Romanttista ja sensuellia vai riuskaa ja dominoivaa? ”Sensuellia, mutta haluan tietää kuka on ohjaksissa.”

Esileikillä vai ilman? ”Ilman. Elämä on esileikki.”

Kolme asiaa, jotka saavat Sinut syttymään? ”Volbeat, supersankarit, thaimaalainen ruoka.”

Oma Seksikkäimmät ihmiset TOP3 -listasi? ”Christy Mack, Jason Statham, Pete Cato (Spirit FM).”

 

Loppuun Irina lähettää terveisensä Teille, rakkaat lukijani. ”Pitäkää hauskaa!”

 

Irinan viralliset nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.irinatundra.net/. Lisäksi naisen touhuja ja keikkailua voi seurata seuraavilta sosiaalisen median kanavilta:

Instagram: https://www.instagram.com/irinatundra/

Facebook: https://www.facebook.com/tundrairina/

YouTube: https://www.youtube.com/user/IrinaTundra

Blog: http://irinatundrablog.com

 

Ei muuta kuin keikkakalenteria vakoilemaan, koska hän on juuri Sinun kaupungissasi ;)

 

  • Lita